ماشینآلات کشاورزی و باغبانی جواهری با سابقه قریب به 60 سال حضور در صنعت کشاورزی ایران همواره صداقت، انصاف، کیفیت و خدمات پس از فروش را سرلوحه فعالیت خود قرار داده است. فروشگاه اینترنتی «جی فارم» وابسته به فروشگاه ماشینآلات کشاورزی و باغبانی جواهری فعالیت خود را با هدف خدمترسانی ممتاز به جامعه کشاورزی و باغبانی ایران آغاز نمود و مصمم است که بهترین محصولات و خدمات را در اختیار جامعه مخاطب خود قرار دهد.
ماشینآلات کشاورزی و باغبانی جواهری با سابقه قریب به 60 سال حضور در صنعت کشاورزی ایران همواره صداقت، انصاف، کیفیت و خدمات پس از فروش را سرلوحه فعالیت خود قرار داده است. فروشگاه اینترنتی «جی فارم» وابسته به فروشگاه ماشینآلات کشاورزی و باغبانی جواهری فعالیت خود را با هدف خدمترسانی ممتاز به جامعه کشاورزی و باغبانی ایران آغاز نمود و مصمم است که بهترین محصولات و خدمات را در اختیار جامعه مخاطب خود قرار دهد.
شاید حوالی سال 1340 هجری شمسی بود که هنوز در مزارع و باغات ایران خبری از موتورآلات کشاورزی و باغی نبود. عموماً زمینهایشان را با حیواناتی مانند گاو یا اسب خیش میکردند. در آن برهه زمینهای کشاورزی مساحت بسیار بیشتری داشتند؛ همین عامل باعث میشد کار در مزارع سخت و طولانی باشد. در آن زمان آقای نظام جواهری (حاج نظام جواهری) به کشور ژاپن عزیمت و در آن جا از شرکت میتسوبیشی بازدید کردند. این سفر جرقه یک اتفاق خوب برای صنعت کشاورزی استان فارس بود، ورود تیلرهای شالیزاری و تأسیس فروشگاه ایران - ژاپن. فروشگاه ایران - ژاپن که بعدها در سال 1381 به فروشگاه ماشینآلات کشاورزی و باغبانی جواهری تغییر نام داد به سرعت در میان کشاورزان منطقه شناخته شد و باعث شد صنعت کشاورزی استان فارس از کشاورزی سنتی فاصله بگیرد و به کشاورزی مدرن نزدیکتر شود. یکی دیگر از مهمترین دستاوردهای این فروشگاه، عرضه و پخش کلتیواتورهای باغی برای اولین بار در استان فارس بود.
فروشگاه ماشینآلات کشاورزی و باغبانی جواهری افتخار بیش از 60 سال سابقه در خدمترسانی به کشاورزان و باغداران عزیز جنوب کشور را دارد و هم اکنون با راهاندازی فروشگاه اینترنتی جیفارم سعی نموده است که امکان انتخاب بهترین گزینهها را برای کشاورزان زحمتکش کشور فراهم نماید.
1- کیفیت: این فروشگاه همواره به این اصل توجه نموده است که نبایستی کیفیت را فدای ارزانی نمود، تمامی محصولات که در فروشگاه اینترنتی جیفارم معرفی شده است کیفیت مطلوب یا ممتازی دارند.
2- تضمین اصالت کالا: مهمترین فاکتور در انتخاب محصولات با کیفیت ممتاز، توجه به اصالت کالا است. فروشگاه اینترنتی جیفارم خود را متعهد می داند که اصالت برند کالا را تضمین نماید و در صورتی که کالایی مشابه به طرح اصلی باشد، فروشگاه جی فارم طرح بودن (غیراصل کالا) را اعلام نماید.
3- ارسال سریع کالا: یکی از مهمترین فاکتورهایی که یک فروشگاه اینترنتی بایستی رعایت نماید سرعت در ارسال کالا می باشد. فروشگاه اینترنتی جیفارم با دسترسی بسیار نزدیک به پایانههای باربری در شهر شیراز، ارسال سریع بار را فراهم نموده است.
4- خدمات پس از فروش: فروشگاه اینترنتی جیفارم بر این نکته واقف است که فروش یک محصول، سرآغاز یک تعهد است؛ بنابراین سعی نمودیم که کلیه قطعات یدکی محصولات را با بهترین کیفیت تامین نماییم.
5- آموزش، اطلاعرسانی و افزایش آگاهی: انتخاب درست در هنگام خرید، استفاده صحیح از محصولات و نگهداری آن نیازمند افزایش آگاهی و اطلاعرسانی است؛ از این رو جیفارم به دنبال مسئولیت اجتماعی خود، مطالب مفید و کاربردی در سایت و شبکههای اجتماعی در اختیار جامعه کشاورزی ایران قرار میدهد.
اگر به دنبال بهترین و معتبرترین و بزرگترین فروشگاه اینترنتی کشاورزی هستید، فروشگاه اینترنتی جیفارم به دلایل ذیل میتواند بهترین انتخاب شما باشد:
1- بیش از 60 سال سابقه و تجربه خدمت به جامعه کشاورزی ایران
2- تامینکننده گستردهترین قطعات یدکی ماشینآلات کشاورزی و باغبانی
3- اولین توزیعکننده تیلرهای کشاورزی و کلتیواتور در استان فارس
4- تأمینکننده محصولات کشاورزی مرغوب و با اصالت
در ادامه بخشی از کتاب « کامفیروز دیروز، کامفیروز امروز » به نویسندگی سید محمدرضا علوی آورده شده است که به توصیف خاطرات ورود تیلرهای شالیزاری به استان فارس میپردازد.
... حالا که در ابتدای ورود به کامفیروز هستیم، بهتر است به تاریخچه ورود دستگاه بسیار مهم تیلر به کامفیروز اشاره نماییم. همانطوری که معلوم است، امروزه در کمتر خانهی کامفیروزی است که تیلر به عنوان یک وسیله مهم کشاورزی، حملونقل و حتی سواری وجود نداشته باشد. اکنون ببینیم این وسیله ارزان، راحت، بیخطر، سبک و همهکاره چه زمانی، چگونه و از کجا وارد کامفیروز شد.
آقای جواهری واردکنندهی انحصاری دستگاه تیلر در فارس، نقل می کند در حدود چهل سال قبل از این، من از طریق یکی از قوم و خویشان خود که در نمایندگی شرکت «استارت موتور ژاپن» کار میکرد، مطلع شدم که ژاپن یک نوع دستگاهی ساخته است که به جای گاو داخل زمین میرود و کار میکند و زمین را شخم میزند.
من به آن قوممان سفارش کردم که اگر ممکن است، برای ما یکی-دو دستگاه بیاورد تا ببینیم چطوری هست. چنین شد که پس از مدتی، برای اولین بار، ژاپن دو دستگاه تیلر برای ما در تهران فرستاد. من برای دیدنش به تهران رفتم. دیدم دو دستگاه تیلر چهار و نیم اسب نفتی است، نه گازوئیلی. من با اینکه از آن دستگاه هیچ سر در نمیآوردم؛ لکن طبعم نگرفت. متوجه شدم که این نوع تیلر به درد ایران نمیخورد. آن ها را قبول نکردم. در نتیجه آن دو دستگاه تیلر به ژاپن پس فرستادم.
به دنبال آن، ژاپن از من (حاج نظام جواهری) دعوت کرد که خودت بیا به ژاپن و انواع مختلف تیلر را تماشا کن و بپسند. من به ژاپن رفتم. من را به یک کارخانهی متعلق به شرکت میتسوبیشی بردند. دیدم تیلرهای گازوئیلی 8 اسب هم دارند. من آنها را پسندیدم و تعداد پنج دستگاه سفارش دادم. خودم به ایران برگشتم.
طولی نکشید که تیلرها به تهران رسیدند. خودم رفتم در تهران، تیلرها را با یک دستگاه اینترناش قدیمی به شیراز آوردم. در آن زمان مقداری از جادهی شیراز-اصفهان-تهران خاکی بود. دو نفر ژاپنی هم به همراه تیلرها به ایران آمده بودند تا طرز کار با تیلر را به مردم و مشتریها یاد بدهند. آنها را هم با خودم به شیراز آوردم. وقتی که تیلرها به شیراز رسید، ما به فکر فروشش افتادیم. هیچ سفارش و تقاضا وجود نداشت. با چند نفر مالک و کدخدا صحبت کردم. سرانجام اولین متقاضی «غلامحسن خان درودی» بود که یک دستگاه آن را از من خرید و به ملک آباد کامفیروز برد (همانجایی که اکنون در زیر دریاچه سد درودزن قرار گرفته است). او راننده ژاپنی را هم با خودش برد. من خودم هم به اتفاق آنها به ملک آباد رفتم تا ببینم تیلر چگونه کار میکند. تازه خودم هم میخواهم ببینم که چه چیزی وارد کردهام! وقتی که تیلر با آن رانندهی ژاپنی خود به میان زمین رفت و شروع به شخمزدن کرد، مردم دور تیلر جمع شده، به دنبال آن حرکت میکردند و دربارهی کار آن اظهارنظر میکردند. عدهای میگفتند این به درد نمیخورد، گاو بهتر است. میگفتند تیلر زمین را نفتی و خراب میکند؛ گاو بهتر است که هم زمین را شخم میزند، هم به روی آن تپال میاندازد و زمین را چاق مینماید. تا موقعی که تیلر در مسیر خود کار میکرد، جماعت به دنبال آن حرکت نموده و دربارهی کار آن قضاوت میکردند؛ اما وقتی که تیلر برمیگشت، همه از دورش دور میشدند. وقتی که دوباره در مسیر خود قرار میگرفت و شروع به شخم زدن میکرد، باز هم جمعیت از هر طرف تیلر را همراهی میکردند. دومین دستگاه تیلر را دو برادر به نامهای سید علی رضا و سید محمدرضا حسینی در تل سرخ گرفتند.
تا مدتی رانندهی تیلر ژاپنی بود؛ بعد آهسته آهسته یک چند نفر شیرازی را آموزش دادیم. آنها جانشین ژاپنیها شدند. در قدمهای بعدی افراد محلی طرز کار آن را بلد شدند. من هم هر از گاهی سری به آنها میزدم. دربارهی نحوه نگهداری و استفاده از آن راهنماییهایی مینمودم. وقتی بعد از سه ماه به سراغ آنها رفتم، میدیدم که روغن تیلر را عوض نکردهاند، روغن سوخته و سیاه شده بود.
بعدها ژاپن تیلر با قدرت 5/7 اسب، 9 اسب، 11 اسب، 13 اسب گازوئیلی و در آخر موتورهای 5/15و 18 اسب هم زد که برای همهی کارهای کشاورزی و آبکشی کارایی داشت. آهسته آهسته کارخانهی میتسوبیشی امتیاز ساخت این دستگاه تیلر را به شرکت دایدونگ کره جنوبی واگذار کرد. شرکت دایدونگ تیلرهای با قدرت 9، 11 و 13 اسب ساخت که خیلی خوب بود؛ مثل دستگاه ژاپنی کار میکرد. اکنون دیگر شرکت دایدونگ از این نوع تیلر نمیزند. امتیازش را به چین واگذار کرده است.